Hírek | 2011-05-29

Születésnap - Egy éves lett a honlap!

A honlap első születésnapjának alkalmából vessünk számot az elmúlt év látogatóiról, képekkel, színesen, izgalmasan!

Először is nézzük meg kiféle-miféle népek tévedtek erre:

Látogat a világ!

Külön szeretném megköszönni a Fülöp-szigeteki látogatónak, hogy megtisztelt bizalmával!

De mégis hogyan tévedt a fél világ az elmúlt évben éppen erre az oldalra? Lássuk!



Bizonyára felemelő élmény lehetett a diszkrepancia szó jelentését keresőknek egyből egy verset olvasni a témában. A grafikon kiugrásait köszönöm a fészbúknak és a hírlevélre feliratkozóknak!

És vajon hogy szolgálta ki a honlap ezt a határtalan érdeklődést? Melyik tartalom volt a kedvenc?

Inkább képekre vágytak.

Sajnos ismét szembesülnünk kell vele, hogy még egy költészeti témájú honlapon is inkább a képek érdekelték az olvasókat és persze a diszkrepancia. Következő találmányom a képregényvers lesz, én is szívesebben olvastam a Pókembert, mint a Cirmiről szóló tragikus novellát. A sokáig üres galéria január óta lennora képeinek köszönhetően nyert értelmet.

A végére néhány érdekes keresőszó, ami idevonzott néhány elégedett látogatót:

Érdekességek

Aki iróniát vélt fölfedezni a fenti mondatban, nézze csak a 18-as sorszámú keresést: nyilván nem azt kapta az illető, amit keresett, mégis az egyik legelmélyültebb látogatóvá vált, sőt, vissza is tért! A csapágyszekér sem okozott egyértelmű csalódást. A beton talpfa és a deszka hátsó tengely is fönt van a honlapon, csak talán más kontextusban, mint amit a látogató várt. De a kankósok, méhészek és ezek kombinációi úgy tűnik csalódottan távoztak, akárcsak a beton talpfát keresők, akik háromszor is távoztak csalódottan.

Egy kis tudta-e búcsúzóul:
- ez a harmadik változata a honlapnak, a 2004-es első változat kék volt, gótikus és 80:20 volt rajta a háttér-lényeg arány, beleszámítva az animált szöveget és a képként feltöltött aláírást is (nem beszélve a tollszárnyalás című remekműről)
- a megjelenésekről hírt szoktam adni, hogy aki szeretné, folyóiratban, papíron is olvashassa, majd néhány hét elteltével fölteszem az adott verseket a honlapra, így az sem marad le semmiről, aki csak interneten kíváncsi ilyesmire
- Megfáztam egy temetésen című kötetem teljes anyaga elolvasható a Könyv menüpont alatt, a kötet szerinti sorrendben
- a kapcsolat linken (oldal alja) lehet feliratkozni a hírlevélre, amin minden változásról értesítem a Legdrágább Olvasókat, akik már 49-en törlik havonta-kéthavonta érkező leveleimet
- a honlapon levő versek a forrás megjelölésével (link) szabadon továbbközölhetők az interneten (ld. jogok, szintén az oldal alján)

Köszönöm minden kedves látogató minden kedves látogatását!




Vissza

 

Összes hír